Alle brouwsels met het water van de Hoge Venen, onze bieren worden gemaakt op het hoogste punt van het land. Ze zijn ontworpen op basis van een strenge selectie van natuurlijke grondstoffen en kwaliteit. Hoge gisting, ze worden hergist in de fles en zijn ongefilterd. Al deze mix geeft een volledig assortiment van uitzonderlijke bieren met geweldige smaken 

 
 
blonde.jpeg

La Blonde

Bier op hoogte, de Peak Blond is onze veilige gok. Verfrissende en zeer verteerbaar dankzij zijn subtiele rauwe hoppen, het presenteert een smaak citrus - mandarijn - en bloemen. Het is de ideale partner voor uw aperitieven en zelfs uw volledige avonden. 

EBC : 6,5

IBU : 28

%vol : 6 %


La Brune

Dubbel bier op hoogte, Peak Brune is het bier van de brouwer bij uitstek. Geen specerijen, geen gedoe maar een slimme mix van vijf mouten geselecteerd om je smaakpapillen te openen naar een balans tussen zoetheid en geroosterde smaken, koekjes en karamel. Ze kan haar talenten onthullen als ze wordt vergezeld door een verfijnde kaas.

EBC : 75

IBU : 22

%vol : 8,5 %

brune.jpeg

triple.jpeg

La Triple

Robuust bier op hoogte, de Peak Triple staat open voor liefhebbers van intens bier. De selectie hop en zijn Dry Hopping brengen je naar hellingen met aroma's van witte perziken en exotisch fruit, waardoor je een ongelooflijke lengte in de mond hebt.

EBC : 9,5

IBU : 38

%vol : 8,5 %


myrtille.jpeg

La Myrtille 

Een beetje zoetheid ... Peak Myrtille gebrouwen met de vrucht van de Hoge Venen is als de smaak van Bonne-Maman: iedereen houdt ervan. Zijn lichte zuurgraad en zijn donkere kleur brengen je naar het mysterie van het kreupelhout van de Hoge Venen.

IBU : 20

%vol : 4,5 %


Winter 33.jpg

La Winter

De winter komt eraan en die brengt de nieuwe Peak Winter met zich mee, donkerder, sterker, robuuster! Met zijn zoetheid en 9% alcohol zal het de avonden bij het haardvuur opwarmen en opvrolijken. Het wordt tijdens de winterperiode uit beperkte voorraad verkocht!

EBC : 90

IBU : 22

%vol : 9 %


La Peak Summer

What would be better than the Peak Summer with the arrival of sunny days? This is a light blond beer elaborated with Mandarine Bavaria hop and a dry-hopping of Ekuanot hop sublimated by some natural mandarine juice!

EBC : 6

IBU : 24

%vol : 4 %